Album Skupaj je namenjen dokumentiranju velikih in malih trenutkov. Album za različne zgodbe, saj ima prav vsakdo svojo.

Ljubezenska zgodba.  Družinska zgodba.  Popotniška zgodba.  Zgodba o prijateljstvu.


Za urejanje foto albumov ne potrebujete veliko časa. Naj ne bo to le še ena izmed kljukic na vašem seznamu opravkov. Naj bo to vaš občasni odklop od hitrega vsakdanjika. Smešne prigode, opombe, kratki zapisi, … Vaša pisava albumu le doda vrednost. Tako osebna, polna karakterja v današnjem digitalnem svetu. Plus razvite fotografije. Največji čar vsakega albuma.

Sama imam izredno lepe spomine na otroško listanje foto albumov. Včasih smo doma ure in ure pregledovali stare albume, se spominjali, smejali, pogovarjali… vsi skupaj. Albumi združujejo in poskrbijo za občutek sreče in povezanosti, ko se spominjaš dogodkov, prigod ter obrazov za nazaj.

‘Lepi spomini so, ko se spomniš na zvok valov, ko te okus metinega čaja ponese med suke v pravljični Marakeš, pa vonj materine dušice v babičino naročje, kjer si vedno pil domači čaj, ki ga je nabrala ona sama…’


Vsakega od nas kdaj vonj, okus, prizor, zvok, dotik ponese v preteklost in nas navda s prijetnim občutkom. Poskusite te spomine opisati v albumu in ga opremite s fotografijami.

S tem razlogom je nastal album Skupaj. Da zabeležite vaša razmišljanja, opišite tisto pustolovščino, ohranite družinske trenutke. Željeno zgodbo oblikujte po svoje.

Ker to je zgodba, ki jo pišete vi. Album dopušča kreativno urejanje, vanj lahko vstavljate fotografije različnih velikosti, v njem najdete prostor tudi za krajše in daljše zapise,…

Naj vam zaupamo katere spomine lahko shranite v albumu Skupaj:

Družinski trenutki. Družinskih albumov ni nikoli preveč, saj so nenadomestljiva družinska dediščina. Lahko je to vaše nadaljevanje dojenčkovega albuma Zate. V album lahko vstavljate fotografije skupnih dogodivščin. Prazniki, družinske tradicije, morski utrinki, vikend izleti… Lahko je to album nekega projekta – kot je na primer selitev v nov dom kot družina, prvo družinsko potovanje, itd. ter tako skozi leta ustvarjate kolekcijo zgodb z različnimi barvami platnic.

Skupaj za božič. Na enem mestu zbrani božični prazniki skozi leta. Vsak december lahko tako skupaj obujate spomine za nazaj.

Potovanja v neznano ali vsi tisti izleti med vikendi. Ker domov vedno pridete polni vtisov in fotografij, ki jih ne bi radi pozabili.

Ljubezenska zgodba. Podarite album svojemu partnerju z vajinimi dragocenimi skupnimi trenutki. Popolno darilo za obletnico.

Poroka in še več. Nepozabna dekliščina z najboljšimi prijateljicami, fotografije svatov z vaše poroke, ki so vam pri srcu in ne veste, kje bi jih shranili, pa najljubši spomini iz medenih tednov… ustvarite zakladnico spominov na vajin čarobni dan. Unikaten dodatek k vašim uradnim poročnim fotografijam.

Album o prijateljstvu. Razmišljate o nekem posebnem darilu za najboljšega prijatelja? Personalizirajte album z vajinimi fotografijami skupnih dogodivščin, da bo darilo še bolj osebno.

Hišni ljubljenčki si prav tako zaslužijo svoj album. Vse vaše skupne prigode so tako ohranjene za vedno.

Album Skupaj, album in šatulja Zate

Več informacij o albumu Skupaj poiščite v naši spletni trgovini.