fbpx

Mnenja strank

ob nakupu dojenčkovega albuma Zate.

Med nosečnostjo sem večkrat pogledala svoj album iz otroštva s črno-belimi slikami in prav hvaležna sem svojim staršem, da so si vzeli čas in ga naredili. Poneslo me je drug svet in naredilo nosečnost prav posebno. Zato sem vedela, da želim tudi pot svojega novorojenčka dokumnetirati. Natašin album Zate mi je pri tem v veliko pomoč. Je zelo lep, a hkrati tudi sistematičen. Na nič ni pozabila 🙂 Čeprav mi je po porodu malce zmanjkalo časa, pa sem se sedaj lotila urejanja fotografij za nazaj. Že sedaj je to album, ki ga večkrat pogledamo vsi skupaj in obujamo spomine.

Tina

Abum Zate sem prejela kot darilo, takoj po porodu. Še preden sem ga odprla, sem se vanj zaljubila in komaj čakala, da pogledam vsebino. Verjetno ni potrebno poudariti, da je album enostavno čudovit! Seveda sem ga začela izpolnjevati takoj in vse do danes, ko ima moj mali skoraj tri mesece, pridno beležim vse pomembne novosti, napredovanja in se veselim vsakega novega meseca naprej. Kaj najbolj obožujem v albumu? Da je prostora za rees veliko slik! Vem, da bo to nekega dne krasno darilo za mojega sineka. Definitivno priporocam nakup vsem, ki zelite ustvariti lep spomin za otrocke 🙂 Vse pohvale in uspešno še naprej!
Lp, Sanja 🙂

Sanja

Če ste mamica v pričakovanju ali le iščete idealno darilo za bodoča starša, z albumom ne morete zgrešiti. Stilsko in vsebinsko dovršen izdelek, ki sem ga prav pogrešala med policami. Ko sem izvedela za album Zame sem takoj videla, da daleč izstopa med vso ponudbo na trgu in se že takoj zaljubila v njega.
Kar mi je najbolj všeč je, da je v njem ogeomno prostor za prav vse spomine, občutke in napotke, ki jih radi povemo našim malčkom. V albumu vse lepe besede ostanejo zapisane, da jih bodo lahko prebrali tudi ko bodo večji. Odlično in dragoceno darilo, ki ga bo vsa družina z veseljem pregledovala tudi čez leta in se spominjala čudovitih trenutkov.Lp, Sanja 🙂

Barbara

Ni besed, da prehvalim album. Včeraj smo prišli iz porodnišnice in nas je doma pričakal album, ki mi ga je naročila sestra…. wau … Zunanjost, material tak, da ga skoraj ne upam prijet. Vsebina notri pa tako lepo popelje do dojenčka s spoznavanjem para… Odlično! To da sem jokala zraven, ko sem samo pogledala, kaj bom šele, ko bom izpolnjevala pa verjetno ne rabim povedati.

Špela

Ne najdem besed!! Ko sem album dala ven iz škatle in ga odprla so se mi ulile solze, tako minimalističen in toliko čudovit, res sem vam hvaležna in hvala iz srca še enkrat. Maksmalno ste me presenetili in polepšali dan.

Maša

Čudovita knjiga je res, nekaj naboljšega je, da gredo listi ven, da lahko tako lepše napišeš vsebino.

Patricija

Podoben izdelek sem kar nekaj časa iskala pri nas, a se niti en ni približal temu albumu. Skoraj sem že obupala, da ga bom morala naročiti iz tujine in izpolnjevati v angleščini. Potem pa sem ravno v začetku decembra naletela na eno od vaših objav in se takoj zaljubila.

Tina

NA VRH