fbpx

O ZNAMKI MELA

Dobrodošli! Navdušeni smo, da lahko z vami delimo svoje sanje. V razvoj in oblikovanje znamke ter produktov je bilo vloženega veliko časa in energije. Na končni rezultat smo zelo ponosni in komaj čakamo, da naši produkti postanejo del vaše zgodbe.

 

Mela je malo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo produktov, namenjenim hrambi spominov. Pri znamki Mela se staro prepleta z novim. Navdih za naše izdelke prihaja iz ljubezni do tradicije, prežete s pridihom sodobnosti. Pa tudi iz lepote, ki jo najdemo v preprostosti. Prizadevamo si, da bi zagotovili kakovostne izdelke, izdelane z ljubeznijo. Vsi materiali so skrbno izbrani, da dosegajo maksimalno kvaliteto in vzdržljivost skozi čas, saj so namenjeni dolgotrajni uporabi. Naše poslanstvo je ustvarjanje izdelkov, ki bodo trajali generacije. Pri oblikovanju produktov sledimo principom kot so »večni dizajn« in »manj je več«, saj se trudimo v svetu hrupa in nereda narediti prostor za stvari, ki so resnično pomembne. 

“PRI ZNAMKI MELA SE STARO PREPLETA Z NOVIM.”

NATAŠA MEDVEŠEK

USTANOVITELJICA IN FOTOGRAFINJA


Kot kulturna antropologinja sem se že v času študija naučila o pomembnosti tradicije, medsebojnih vezeh in dediščini, kasneje pa sem kot fotografinja ugotovila, kako pomembni so spomini in ohranitev le teh.  Po srcu sem avanturistka, že od nekdaj očarana nad zgodbami. Zgodbami  življenja. V njih je vsa skrivnost.

V današnjem hitrem tempu življenja se premalo zavedamo o minljivosti trenutkov. Večino fotografij in s tem spominov hranimo na dokaj nezanesljivih medijih, kot so mobilne naprave in računalniki, izgubil se je pomen tiskanih fotografij, čar listanja albumov, pripovedovanja zgodb  in obujanja spominov. Medsebojne vezi si zaslužijo kvalitetne fotografije in brezčasne produkte, ki so dovolj estetski tudi, da bodo krasili dom ter bodo nekoč postali družinska dediščina. 

Slediš mi lahko tudi na mojem instagramu @natasamedvesek.

Družinsko in lifestyle fotografiranje


‘Fotografiranje zame v prvi vrsti pomeni pripovedovanje zgodb. Fotografije imajo namreč to moč, da nas, na nek način, vedno spominjajo na tisto, kar je pomembno v življenju. Vašo zgodbo v objektiv ulovim na edinstven način. Za vsako fotografijo želim, da je nekaj posebnega in nekaj povsem unikatno vašega. Ponujam lifestyle portretiranja, nosečniška in boudoir fotografiranja ter fotografiranja parov, dojenčkov, otrok in družin. Prav tako pa se veselim tudi vseh ostalih zanimivih projektov in sodelovanja z vami.’

 

ROBERT LAMOVŠEK

SOUSTANOVITELJ IN TEHNIČNA PODPORA


Soustanovitelj podjetja Mela, odgovoren za vodenje spletne trgovine in vse ostale spletne čarovnije. Skrbi za vaše lepo zapakirane produkte in pravočasno dostavo na pošto.

NA VRH