fbpx
PERSONALIZIRANI

PRINTI Z ZGODBO

Z nekaj preprostimi kliki spremeni svojo najljubšo fotografijo v čudovito umetnino, ki bo krasila tvoj dom. 

PRINT ROJSTNA ZGODBA

Personalizirani

PRINTI Z ZGODBO

PRINT ROJSTNA ZGODBA

Z nekaj preprostimi kliki spremeni svojo najljubšo fotografijo v čudovito umetnino, ki bo krasila tvoj dom. 

Z nekaj preprostimi kliki spremeni svojo najljubšo fotografijo v čudovito umetnino, ki bo krasila tvoj dom. 

TVOJA ZGODBA V OKVIRJU

personaliziranA. unikatnA. večnA.


Oplemenite svoj dom z našimi personaliziranimi printi, ki izbrani trenutek spremenijo v edinstveno umetniško delo. Print s tvojo osebno noto bo postal dragocen spomin in čudovita dekoracija tvojega doma. Prepusti se kreativnosti in začni svojo umetniško pustolovščino že danes! 

PERSONALIZIRAN PRINT

Rojstna zgodba

Print v velikosti 40×50 cm pripoveduje zgodbo o vašem otroku in njegovem rojstnem dnevu. Opremljen je z najpomembnejšimi podatki in personaliziranimi detajli. 

Od 39,00€ naprej.

ODKRIj velike lastnosti

in male detajle printa

Print Rojstna zgodba presega običajen plakat. Gre za fineart print, ki se ponaša z dimenzijami 40×50 cm in se brez težav prilega standardnim okvirjem. Vsak izvod je natisnjen z vrhunsko inkjet tehnologijo, ki uporablja 8 barv za izjemno nasičene barvne odtenke. Kakovostni papir z gramaturo 190 gsm zagotavlja  dolgotrajno obstojnost. Vsak print vsebuje ime in priimek otroka, podatke o rojstvu (datum, uro in kraj rojstva ter težo in velikost ob rojstvu), astrološko znamenje s karakteristikami, kratko zgodbo o mesecu rojstva ter vaš personaliziran stavek.

“Že kot otroci se naučimo, da je dobro darilo tisto, ki spravi mamo v jok. Zato se pri Meli prizadevamo spraviti naše stranke v jok. V mislih imamo tiste dobre solze, ki nas v trenutku opomnejo na to, kaj je pomembno v življenju. Zato ne tiskamo le fotografij naših strank, ampak jim vdihnemo življenje. Zgodbo. Tako kot pri vseh naših produktih, za katere želimo da pripovedujejo, osrečujejo in polnijo srca.”

pogosta

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Nasveti za izdelavo printa z zgodbo

Ali lahko izdelam print na telefonu?

Seveda, aplikacija je prilagojena za delovanje na telefonu, vendar vseeno  priporočamo izdelavo printa na računalniku, saj bo izpolnjevanje bolj preprosto in pregledno.

Ali je mogoče uporabiti fotografijo posneto s telefonom?

Fotografije, posnete s telefonom, so primerne za izdelavo printa. Pazite le, da fotografije ne obdelujete preveč, ker zaradi visoke kvalitete tiska vsaka napaka  (premočni filtri, preveliki kontrasti in saturacija barv) bolj opazna.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri fotografije?

Izbira fotografije predstavlja ključen del celotne zgodbe, zato ji namenite premišljeno pozornost. Prvi in najosnovnejši pogoj je, da vam je fotografija všeč in da ima zadostno ločljivost za kakovosten tisk.

Najbolje je poiskati originalno fotografijo, ki jo najverjetneje že imate shranjeno na računalniku ali v galeriji na vašem telefonu. Fotografije, prenesene iz socialnih omrežij, pogosto ne dosegajo zadostne ločljivosti.

Pri izbiri fotografije upoštevajte ključne dejavnike kot so osvetlitev, kompozicija in ločljivost, da dosežete visoko kakovosten in estetsko privlačen rezultat. 

Kako naj izberem pravo fotografijo?

Prvi korak v procesu je izbira in nalaganje najprimernejše fotografije. Lahko gre za vašo najljubšo sliko iz profesionalnega družinskega fotografiranja ali pa za tisto, ki ste jo posneli sami.

Namig: Pri izbiri fotografije ne iščite popolnosti, temveč poiščite popoln trenutek, ki vas nagovarja. Fotografija, ki vzbudi tople občutke, je vedno boljša izbira od tiste, kjer je pomembna zgolj popolna poza. Prav tako premislite, kam boste postavili sliko, da bo dopolnila vaš prostor. Izberite preprosto sliko, ki se bo harmonično vklopila v vaše okolje.

Katere slikovne formate sprejemate?

Sprejemamo datoteke .png, .jpeg , jpg in .tiff. Ko naložite svojo sliko, naša programska oprema preveri ločljivost in vas opozori, če je kakovost slike prenizka. Slike z ločljivostjo manjšo od 150 dpi ne tiskamo.

Katere informacije so vključene v print Rojstna zgodba?

Personaliziran print Rojstna zgodba pripoveduje zgodbo o vašem otroku in dnevu, ko se je rodil. Vsak print vsebuje ime in priimek otroka, podatke o rojstvu (datum oz. čas rojstva in kraj rojstva, težo in velikost ob rojstvu), astrološko znamenje, kratko zgodbo o mesecu rojstva in seveda vaš personaliziran stavek.

Kaj lahko napišem pri personaliziranem stavku?

Pri stavku, ki ga personalizirate sami, v treh besedah opišete otrokovo osebnost, ustvarite zabavno sporočilo, verz, misel, razlago imena… Lahko pa tudi izberete katerega od naslednjih predlogov oz. so vam v navdih:

‘Začetek novega poglavja’
‘Ti si naš sonček’
‘Najin mali zaklad’
‘Tvoji rožnati lički, nasmeh do ušes in iskrice v očeh’
‘Nežna, najlepša, najina.’
‘Včasih najmanjše stvari zavzamejo največ prostora v našem srcu.’

Ostala vprašanja

Lahko uporabim svoj okvir za print z zgodbo?

Ponujamo visokokakovostno okviranje po dostopnih cenah, ki ga izvajajo strokovnjaki s katermi sodelujemo. Tako obljubimo, da boste na dom prejeli popoln izdelek s čudovitim okvirjem. Vaša edina naloga je najti tisto posebno mesto, kjer bo print resnično zaživel.

Če pa bi želeli sami izbrati okvir, vam priporočamo, da svoj print odnesete v lokalno trgovino z okvirji, kjer vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali pri izbiri.

Prav tako je dobro vedeti, da je print standardnih dimenzij (40×50), kar pomeni, da se bo odlično podal tudi v okvirje, ki jih lahko enostavno najdete v dobro založenih trgovinah.

Kaj se zgodi, če se moje naročilo med dostavo poškoduje?

Se opravičujemo, da je bil vaš paket poškodovan med dostavo. V takem primeru vam z veseljem izdelamo nov print. Prosimo, da nam pošljete e-pošto na naslov [email protected] in priložite slike poškodovanega izdelka ter slike embalaže, v kateri je bil paket (vključno z nalepko za pošiljanje). Hvala za vaše razumevanje.

Zakaj ne najdem možnosti plačila po povzetju?

Ker je print personaliziran in natisnjen posebej za vas, je potrebno izvesti plačilo vnaprej. 

Kdaj lahko pričakujem svoje naročilo?

Predvideni časi izdelave in dostave so naslednji:

5-10 delovnih dni. (Čas izdelave = 3-7 delovnih dni. Dostava: 2-3 delovnih dni)

Ali lahko prekličem svoje naročilo?

Seveda! Če želite iz kakršnega koli razloga preklicati ali spremeniti svoje naročilo, lahko to storite v roku 3 ur po oddaji naročila. 

Po oddanem naročilu printa ni več mogoče popravljati v aplikaciji. Za popravek printa nam pišite na naslov [email protected].

NA VRH