fbpx
PERSONALIZIRANI

FINEART PRINT Z ZGODBO

Z nekaj preprostimi kliki spremeni svojo najljubšo fotografijo v čudovito umetnino, ki bo krasila tvoj dom. 

Z nekaj preprostimi kliki spremeni svojo najljubšo fotografijo v čudovito umetnino, ki bo krasila tvoj dom. 

VAŠA ZGODBA V OKVIRJU

personaliziranA. unikatnA. večnA.


Personaliziran art print je več kot le fotografija, je zgodba vašega dojenčka, otroka, družine, vas in vaših potovanj. Prepusti se svoji kreativnosti in začni svojo umetniško pustolovščino že danes! Naši printi s tvojo osebno noto bodo zagotovo postali dragocen spomin in edinstvena dekoracija tvojega doma.

PERSONALIZIRAN PRINT

Rojstna zgodba

Print Rojstna zgodba je zgodba o vašem dojenčku in njegovem rojstvu. Opremljen z najpomembnejšimi podatki in personaliziranimi detajli. 

Ustvari zdaj

izberi spol otroka in začni ustvarjati

Deklica
Fantek
Zapri

ODKRIJTE

detajle in lastnosti printa

Vaša personalizirana umetniška reprodukcija, imenovana Rojstna zgodba, presega običajen plakat. Gre za fine art print, ki se ponaša z dimenzijami 40×50 cm in se brez težav prilega standardnim okvirjem, vključno s tistimi iz trgovine IKEA. Vsak izvod je natisnjen z vrhunsko inkjet tehnologijo, ki uporablja 8 barv za izjemno nasičene barvne odtenke. Uporabljen je fine art papir Bockingford z gramaturo 190 gsm, ki ne le zagotavlja dolgotrajno obstojnost, temveč tudi izjemno teksturo, podobno akvarelnemu platnu.

S tem želimo poskrbeti, da bo vaša umetniška stvaritev Rojstna zgodba doživela čim daljšo življenjsko dobo, očarala gledalce in nosila v sebi čar vašega nepozabnega trenutka.

Ustvari svoj print zdaj

pogosta

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Pripravili smo vam nasvete in najpogostejša vprašanja z odgovori, da bi vam čim bolj olajšali izdelavo printa.

Nasveti za izdelavo printa z zgodbo

Ali lahko izdelam print na telefonu?

Seveda, aplikacija je prilagojena za delovanje na telefonu, vendar vseeno  priporočamo izdelavo printa na računalniku, saj bo izpolnjevanje bolj preprosto in pregledno.

Ali je mogoče uporabiti fotografijo posneto s telefonom?

Fotografije, posnete s telefonom, so primerne za izdelavo printa. Pazite le, da fotografije ne obdelujete preveč, ker zaradi visoke kvalitete tiska vsaka napaka  (premočni filtri, prevelik kontrasti in saturacija barv) bolj opazna.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri prave fotografije?

Izbira fotografije predstavlja ključen del celotne zgodbe, zato ji namenite premišljeno pozornost. Prvi in najosnovnejši pogoj je, da vam je fotografija všeč in da ima zadostno ločljivost za kakovosten tisk.

Najbolje je poiskati originalno fotografijo, ki jo najverjetneje že imate shranjeno na računalniku ali v galeriji na vašem telefonu. Fotografije, prenesene iz socialnih omrežij, pogosto ne dosegajo zadostne ločljivosti.

Pri izbiri fotografije upoštevajte ključne dejavnike kot so osvetlitev, kompozicija in ločljivost, da dosežete visoko kakovosten in estetsko privlačen rezultat. 

Katere slikovne formate sprejemate?

Sprejemamo datoteke .png, .jpeg , jpg in .tiff. Ko naložite svojo sliko, naša programska oprema preveri ločljivost in vas opozori, če je kakovost slike prenizka. Slike z ločljivostjo manjšo od 150 dpi ne tiskamo.

Katere informacije so vključene v print Rojstna zgodba?

Personaliziran print Rojstna zgodba pripoveduje zgodbo o vašem otroku in dnevu, ko se je rodil. Vsak print vsebuje ime in priimek otroka, podatke o rojstvu (datum oz. čas rojstva in kraj rojstva, težo in velikost ob rojstvu), astrološko znamenje, kratko zgodbo o mesecu rojstva in seveda vaš personaliziran stavek.

Kaj lahko napišem pri personaliziranem stavku?

Pri stavku, ki ga personalizirate sami, v treh besedah opišete otrokovo osebnost, ustvarite zabavno sporočilo, verz, misel, razlago imena… Lahko pa tudi izberete katerega od naslednjih predlogov oz. so vam v navdih:

‘Začetek novega poglavja’
‘Ti si naš sonček’
‘Najin mali zaklad’
‘Tvoji rožnati lički, nasmeh do ušes in iskrice v očeh’
‘Nežna, najlepša, najina.’
‘Včasih najmanjše stvari zavzamejo največ prostora v našem srcu.’

Ostala vprašanja

Lahko uporabim svoj okvir za print z zgodbo?

Ponujamo visokokakovostno okviranje po dostopnih cenah, ki ga izvajajo strokovnjaki s katermi sodelujemo. Tako obljubimo, da boste na dom prejeli popoln izdelek s čudovitim okvirjem. Vaša edina naloga je najti tisto posebno mesto, kjer bo print resnično zaživel.

Če pa bi želeli sami izbrati okvir, vam priporočamo, da svoj print odnesete v lokalno trgovino z okvirji, kjer vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali pri izbiri.

Prav tako je dobro vedeti, da je print standardnih dimenzij (40×50), kar pomeni, da se bo odlično podal tudi v okvirje, ki jih lahko enostavno najdete v dobro založenih trgovinah.

Kaj se zgodi, če se moje naročilo med dostavo poškoduje?

Se opravičujemo, da je bil vaš paket poškodovan med dostavo. V takem primeru vam z veseljem izdelamo nov print. Prosimo, da nam pošljete e-pošto na naslov [email protected] in priložite slike poškodovanega izdelka ter slike embalaže, v kateri je bil paket (vključno z nalepko za pošiljanje). Hvala za vaše razumevanje.

Zakaj ne najdem možnosti plačila po povzetju?

Ker je print personaliziran in natisnjen posebej za vas, je potrebno izvesti plačilo vnaprej. 

Kdaj lahko pričakujem svoje naročilo?

Predvideni časi izdelave in dostave so naslednji:

5-10 delovnih dni. (Čas izdelave = 3-7 delovnih dni. Dostava: 2-3 delovnih dni)

Ali lahko prekličem svoje naročilo?

Seveda! Če želite iz kakršnega koli razloga preklicati ali spremeniti svoje naročilo, lahko to storite v roku 3 ur po oddaji naročila. 

Po oddanem naročilu printa ni več mogoče popravljati v aplikaciji. Za popravek printa nam pišite na naslov [email protected].

PERSONALIZIRAN PRINT

Tvoja zgodba

Kmalu v ponudbi

PERSONALIZIRAN PRINT

Poročna zgodba

Kmalu v ponudbi

NA VRH
N O V I C E ?
Prijavi se na novice in prejmi kodo za 5% popusta pri prvem naročilu in brezplačno poštnino + obvestila o novostih, nasvetih in posebnih ponudbah.
Si že prijavljen/a na
N O V I C E ?
Prijavi se na novice in prejmi kodo za 5% popusta pri prvem naročilu in brezplačno poštnino + obvestila o novostih, nasvetih in posebnih ponudbah.
Si že prijavljen/a na