fbpx

wander, drift and explore

Escape the everyday with our art prints

Potovanja po različnih koncih sveta so bila navdih za kolekcije fotografij. Fotografiranje je velik del vsake moje poti v neznano in fotografije nastale na poti so del osebnega projekta. Če želite delček sveta v svojem domu, poiščite nekaj inspiracije v kolekciji fine art dekorativnih printov.

Kolekcije

kOLEKCIJA i
kOLEKCIJA ii
KOLEKCIJA III

Zgodbe, ki navdihujejo vaše sanje. 

Sprehodite se po skrivnostnih ulicah Maroka. Začutite utrip mediteranskega življenja. Raziščite veličastne narodne parke v ZDA. Trenutek v dnevu. Naj vas moje fotografije ponesejo v divjino našega čudovitega sveta in z njimi odkrijete nove neodkrite lepote in detajle.

Natasa medvesek lifestyle photography


‘Fotografiranje zame v prvi vrsti pomeni pripovedovanje zgodb. Fotografije imajo namreč to moč, da nas, na nek način, vedno spominjajo na tisto, kar je pomembno v življenju. Vašo zgodbo v objektiv ulovim na edinstven način. Za vsako fotografijo želim, da je nekaj posebnega in nekaj povsem unikatno vašega. Ponujam lifestyle portretiranja, nosečniška in boudoir fotografiranja ter fotografiranja parov, dojenčkov, otrok in družin. Prav tako pa se veselim tudi vseh ostalih zanimivih projektov in sodelovanja z vami.’

 
NA VRH