fbpx
Ne spominjamo se dni,
spominjamo se trenutkov.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Kako se album Zate razlikuje od tradicionalnih dojenčkovih knjig?

Album Zate je sodobna različica dojenčkovih knjig in je obenem dojenčkov dnevnik ter klasičen foto album za vstavljanje fotografij.

Dojenčkov album/dnevnik Zate ponuja svež pristop k ohranjanju spominov na prvo leto dojenčkovega življenja. Namesto standardnih obrazcev in omejenih prostorov za fotografije vam album Zate omogoča, da ustvarite popolnoma personaliziran spominski album, ki obenem odraža edinstvenost vašega doživetja starševstva. Z premišljenimi iztočnicami vas vodi do odgovorov, v kolikor niste najbolj vešči pisanja. S svojim klasičnem dizajnom je primeren za vse starše, z minimalistično zasnovo pa smo želeli, da najbolj izstopa prav vaša zgodba. Več si lahko preberete na strani Dojenčkov album Zate

Ali je dojenčkov album Zate primeren tudi za starše, ki so manj vešči ustvarjanja in pisanja?

Seveda, dojenčkov album Zate je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo in omogoča, da ga polnite po lastnem navdihu. Vključuje prostor za fotografije in zapise, ki jih je enostavno izpolniti, tako da bo ustvarjanje spominov preprosto in zabavno. Iztočnice, ki vas vodijo skozi dojenčkov album so dovolj odprte, da jih lahko nadaljujete povsem po svoje. Vedno je zraven tudi prostor za fotografijo.

Ali imate možnost personalizacije Albuma Zate z imenom otroka ali posebnim sporočilom?

Se opravičujemo, vendar trenutno te možnosti ni na voljo, saj je vsak album že vnaprej oplemeniten v zlatotisku z naslovom Zate. 

Kako se dojenčkov dnevnik uporablja?

Najpomembnejše pravilo je, da ni pravil kako dokumentirati to vznemerljivo novo poglavje v vaši družinski zgodbi. Vzamite si čas, ne hitite in bodite prisotni. Dojenčkov album Zate je namensko zasnovan tako, da je enostaven za uporabo. Liste v albumu lahko uporabljate, kakor želite. Radi pišete? Pišite! Radi rišete? Rišite! Naredili smo ga tako, da ustreza potrebam in željam vseh. Če želite si lahko več preberete na blogu 

Ali lahko dodam oz. odstranim strani v dojenčkovem albumu?

Seveda! Album je vezan s 4-obročnim mehanizmom, zato je odstranjevanje ali preurejanje strani preprosto.

Zakaj je naslov dojenčkovega albuma ravno 'Zate'?

Ko se je razmišljalo o imenu albuma, mi je vse delovalo preveč neosebno in generično. Dojenčkov album pa je intima zadeva, polna dragocenih spominov, ki se predajo otroku naprej. Želeli smo, da ime nekaj sporoča, predvsem pa, da je vredno teže vse dragocenosti, ki jo bo nosil. In tako se nam je preprosti “zate” zdel idealen, saj sporoča vse in še več ter je na začetku namenjen staršem, ki  ga kasneje podarita glavni zvezdi albuma – otroku.

Katero lepilo priporočate za lepljenje fotografij v album?

Za lepljenje in pritrjevanje fotografij v album priporočamo uporabo brezkislinskega lepila (z oznakami kot so “Toxic Free”, “Archival” ali “Acid Free”) in dvostranskih nalepk za fotografije oziroma lepilne miške. Kupite jih lahko v papirnicah in v za to specializiranih trgovinah.

Katero pisalo naj uporabim za pisanje v album?

Za pisanje v dojenčkov album priporočamo uporabo kemičnih  svinčnikov, saj se redko razmažejo in ne puščajo sledi. Namig; pisalo prej preizkusite na mestu, ki ga boste potem zakrili s fotografijo.

Katere dimenzije fotografij oz. printov so najbolj primerne za v dojenčkov album?

Priporočene velikosti fotografij za vstavljanje so 15×10 cm. Obstaja tudi možnost vstavitve  več kot 86 fotografij dim. 15×10 cm,  več kot 24  fotografij dim. 18×13 cm in 4x fotografij dim. 8×8 cm za primerjavo otrokove rasti. Poljubno lahko prazne strani koristite za vstavljanje najljubših fotografij v večjem formatu, tako da zapolnite celotno prazno stran.

Ali je dojenčkov album zate primeren kot darilo?

Dojenčkov album Zate je popolno darilo, ki ga privoščite samemu sebi. Je tudi lepo presenečenje za baby shower ali pozornost za vašo nosečo prijateljico, hčer, sestro. Glede na povratna sporočila album vsekakor privabi kakšno solzico ganjenosti.

Ali zavijete moje naročilo kot darilo?

Seveda. V spletni trgovini obstaja tudi možnost dodatne storitve ‘zavij kot darilo’, kjer lahko napišete tudi osebno sporočilo, ki bi ga želeli dodati k darilu kot posvetilo, mi pa poskrbimo, da paket s ‘posvetilom v  kuverti’ pride lepo zavit v darilni papir do obdarovanca.

NA VRH